bg en

PlayStation 5 Излиза през Ноември

04 юни 2022

През последните няколко месеца видяхме зашеметяващите нови игри, създадени за PlayStation 5, които се възползват от уникалните възможности на конзолата да доставят светкавично бързо зареждане, повишено потапяне в гейминг света и изцяло ново поколение изживявания. И ние сме развълнувани, че времето да изживеете тези смели нови приключения е почти тук.

Имаме удоволствието да предоставим избор на геймърите с две опции за конзола PS5 при стартирането, в зависимост от това дали искате само цифрово изживяване или предпочитате игри на диск. Която и PS5 да изберете, ще се насладите на същото спиращо дъха изживяване от следващо поколение. И двата модела PS5 използват един и същ персонализиран процесор с интегриран CPU и GPU за висококачествени визуализации, включително 4K графики и поддръжка за проследяване на лъчи, както и един и същ ултра високоскоростен SSD с интегриран I/O за светкавично бързо зареждане. 3D аудиото на PS5 и безжичният контролер DualSense също ще осигурят същото повишено усещане на всички PS5.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure и Horizon Forbidden West също ще стартират на PS4. Въпреки че тези три игри са предназначени да се възползват от предимствата на PS5 и неговите уникални функции от следващо поколение като ултра високоскоростния SSD и контролер DualSense, собствениците на PS4 също ще могат да се насладят на тези изживявания. PS4 цифровите версии на стартовите игри включват безплатно надграждане и на двете PS5 конзоли, докато PS4 дисковите версии на тези игри включват безплатно надграждане на PS5 с Ultra HD Blu-Ray дисково устройство.