bg en

Установена през 1992 г. като ексклузивен дистрибутор на Polaroid в България, ВИП Трейдинг бързо разшири присъствието си на местния пазар. С годините, нашият стремеж към усъвършенстване ни подтикна да разнообразим портфолиото си, включвайки известни марки и иновативни продукти. През 1998 г. станахме дистрибутор на PENTAX, последвано от HITACHI DMG през 2002 г., Motorola през 2005 г., Leica през 2008 г., PlayStation през 2009 г., Activision през 2017 г. и Bandai Namco през 2021 г.


eastern europe map
Развлекателната индустрия на Балканите

Вип Трейдинг

Ние сме сплотен екип, който умело се адаптира към промените в развлекателната индустрия на Балканите.

Фокусираме енергията си върху разрастващи се марки за игри и технологии на потребителските и B2B пазари в Румъния, България, Сърбия, Албания, Черна гора, Северна Македония и Молдова.

ВИП Трейдинг Днес

През годините сме създали дъщерни компании, за да отговорим на нарастващите нужди от различни категории продукти.

VIP Digivision – Специализирана във всички наши фото марки и продукти.

VIP Interactive Solutions – Предлага проектори, интерактивни дъски, дисплеи и екрани.

VIP Mobile - Предоставя мобилни телефони и свързани аксесоари.

VIP Trading се фокусира върху развитието на продукти и марки с най-голям потенциал за растеж в развлекателния сектор, като например PlayStation и гейминг.

В резултат, нашата група вече представлява над 20 международни компании, известни с игрални конзоли, игри, IP телефони и оборудване, фотографски продукти, мобилни телефони и таблети, проектори и интерактивни дисплеи, Walky Talky, както и слънчеви очила и модни продукти.

Установихме здрави партньорства с ключови търговци на дребно, онлайн търговци и мобилни оператори, гарантирайки широко наличие на нашите продукти.

Винаги търсим нови иновативни продукти и технологии.

С над 30 години опит, с гордост продаваме не само продукти, но и нашата репутация. Нашето име служи като гаранция за качество и надеждност на продуктите, които доставяме на нашите клиенти.


Новини

Виж всички събития